WERKING EN TARIEF

"A brave man is not the one who has no fears. He is the one who triumphs over his fears." Nelson Mandela 


Werking


Om een afspraak te maken kan je me bellen of een mailtje sturen via de gegevens op de contactpagina. Mijn praktijk bevindt zich in een zeer rustige omgeving.

Er is parkeergelegenheid voor de deur.


Voor videogesprekken kan je je aanmelden via het contactformulier waarna ik je per mail praktische richtlijnen doorstuur. Ik gebruik een zeer gebruiksvriendelijk en beveiligd platform waarvoor je geen software moet downloaden. Het lijkt wat vreemd en onwennig in het begin, maar je zal merken dat het snel went. Het enige wat je nodig hebt is een computer met camera en microfoon en een goede internet- of wifi-verbinding. 


Tijdens de eerste sessie(s) concretiseren we samen je hulpvraag of -vragen. We leren elkaar wat beter kennen en brengen je precieze noden in beeld.


Dan beslissen we samen of ik de aangewezen persoon kan zijn om jou met één of meerdere van deze vragen te helpen. Als dat niet zo zou zijn probeer ik mee te zoeken bij wie of in welke instantie je eventueel beter terecht zou kunnen.


Tijdens de volgende sessies gaan we samen aan de slag met je concrete vraag. Ik werk vanuit een systeemtherapeutische en psychoanalytische achtergrond. Ik gebruik vaak cognitieve therapeutische inzichten en technieken. Naast het analyseren van situaties en moeilijkheden en het zoeken naar verbanden, probeer ik je concrete technieken en hulpmiddelen aan te reiken die je tot steun kunnen zijn.


Ik vind het zeer belangrijk dat je je op je gemak kan voelen en rustig alle tijd en ruimte kan nemen om op je eigen tempo te zoeken en te werken aan de dingen die voor jou belangrijk zijn.Tarief

 

Een sessie duurt 55 minuten en kost 65 euro.

Een sessie van 85 minuten kost 95 euro.

We kunnen als je dit wenst afspreken om één of meerdere langere sessies te voorzien. Een sessie als koppel of met meerdere personen kost 95 euro.

 

Verwittig me vooraf even als je wegens omstandigheden een gemaakte afspraak niet kan halen. Zo kan ik deze afspraak nog aan iemand anders geven.

 

Terugbetalingen


Enkele mutualiteiten voorzien, onder bepaalde voorwaarden in een gedeeltelijke terugbetaling. Ga daarom even bij jouw ziekenfonds na of je voor een terugbetaling in aanmerking komt.

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." Nietzsche